Právě se nacházíte:

ESCADA voňavé dobrodružství

Nikdy léto nevonělo tak jako letos!

 

Přichází letní vůně č. 1! Moon Sparkle evokuje vzpomínky na horké letní párty plné sexy magického napětí, kde nic není nemožné…Ať už je to St.Bart, Ibiza, Miami nebo St.Tropez, dívka Moon Sparkle je tam, kde to žije a pulzuje, aby každý okamžik prozářila svým neopakovatelným osobitým kouzlem.

Kombinace ovocného akordu s náručí plnou květin vytváří z Moon Sparkle vůní, která je svěží a svůdná stejně jako její nositelka. Hlava – propojuje lahodné tóny čerstvého letního ovoce, které příjemně osvěžují. Šťáva ze sladkých jahod a černého rybízu doplňuje koktejl namíchaný z citrusů a červeného jablka, který chutná jako smyslné letní noci. Srdce flirtuje květinovou nótou utkanou z hrachoru, frézií, opojného jasmínu a růže vystihující přirozeně sladký odstín. Vůně se rozvíjí jako čerstvá poupata a stejně jako ona září všemi odstíny mládí. Základem kompozice prostupuje jemná stopa pižma, která spolu s právě dozrálou malinou, ambrou a exotickým santálovým dřevem vdechují Moon Sparkle záhadnou vášeň hvězd třpytících se na nočním nebi.

 

To je nová sexy letní vůně Escada Moon Sparkle a rádio Kiss Hády ji za vámi přiveze spolu se spoustou zajímavých soutěží a lákavých výher. Escada voňavé dobrodružství zahrnuje akce na letních festivalech a koupalištích, kde se můžete účastnit zábavných her, vyhrát zajímavé ceny a přitom si úžívat báječnou letní atmosféru. Více informací se doslechnete z vysílání rádia Kiss Hády nebo z internetových stránek www.escadavune.cz.

 

3 z vás mohou vyhrát vůni ESCADA Moon Sparkle EdT 50ml v hodnotě 1 390Kč.


Otázka zní:    Na kterém koupališti najdete team ESCADA

dne 24. 8. 2008? Správnou odpověď naleznete na www.escadavune.cz

 

Odpovědi posílejte na soutez@europemc.eu