MERRELL? HARMONIE KRÁSY A POHODLÍ. Fashion kolekce podzim/zima 20112

Americká značka MERRELL se proslavila po celém světě především díky svým outdoorovým botám. Dnes však stejnou pozornost věnuje i fashion modelům. Jaký je MERRELL fashion? Dokonale kombinuje trendy design a nejrůznější technologické vychytávky. Díky nim vám i v sexy MERRELL botkách bude teplo a pohodlně po celý den. Přesvědčte se, že krása a pohodlí mohou být v harmonii. Kompletní kolekci najdete na www.merrell.cz

NOVINKY V RETROSTYLU

Tak tohle je BOMBA! Zaručený recept, jak se stát nepřehlédnutelnou. Obujte novinku podzimní sezóny model MERRELL LAZER ORIGIN. Kombinace semiše a tvídu vám dodá ten patřičný šmrnc. Výrazné šněrování a kulatá špička odkazují na retro styl. Jasné barvy a nejmodernější materiály hlásí příchod 21. století. Prodyšná 100% recyklovaná podšívka je upravena antibakteriální úpravou Aegis?. Skládací manžeta všitá k jazyku zabraňuje pronikání nečistot přes šněrovací část a speciální podrážka Merrell Origins 813 / Sticky Rubber vám nedovolí uklouznout ani na první námraze.
 
MERRELL LAZER ORIGIN
Doporučená cena: 2399 Kč, 95 Euro
 
MERRELL LAZER MID ORIGIN
Doporučená cena: 2599 Kč, 105 Euro
 
SEXY PALVINA
 
Máte raději klasiku? Boty černé či hnědé? Z pravé kůže? Pak právě pro vás přináší MERRELL novinku pro chladné dny ?fashion dámský model MERRELL PALVINA. Je vyroben z kvalitního semiše s páskem z lícové kůže. Jeho podšívka je ošetřená antibakteriální úpravou Aegis? ? na nepříjemný odér tak můžete navždy zapomenout. Trendy look vám zaručí díky módním cvočkům a hladké siluetě. Pro absorbci nepříjemných nárazů je v patní části boty umístěné odpružení Air Cushion?.
 
Doporučená cena MERRELL PALVINA: 2799 Kč, 110 Euro
 
MERRELL Barefoot
 
I v zimě můžete nazout boty z oblíbené řady MERRELL Barefoot. Tedy boty, které díky citlivé podrážce se stejnou výškou pod přední i patní částí dokáží simulovat chůzi naboso. Jedná se výjimečně lehkou a přitom odolnou obuv. Chůze v modelech MERRELL Barefoot je velmi zdravá. Noha je nucená přizpůsobovat se terénu, čímž se trénují všechny svalové skupiny a posiluje celé tělo. Navíc při chůzi spálíte i víc kalorií!
Zimní novinky MERRELL Barefoot jsou navíc výborně zatepleny patentovanou technologií Merrell Conductor Fleece a 80g PrimaLoft?. Vnitřek boty je ošetřen antibakteriální úpravou Aegis? a podrážka Vibram Barefoot vám nedovolí uklouznout na ledu ani ve sněhové břečce.
 
MERRELL Snow Glove
Doporučená cena 2 899 Kč, 115 Euro
 
Barevné varianty MERRELL Frost Glove
Horní část boty lze ohrnout. Doporučená cena: 2 599 Kč, 115 Euro