3D objekty pro interiérové vizualizace

Server www.AEC-DATA.com , určený pro volné stahování dat, společnost SOFTconsult spol. s r.o. rozšířila o nové a aktualizované 3D knihovny objektů. Jedná se o koupelnový nábytek firmy Krajcar s.r.o., moderní sedací soupravy firmy Resa s.r.o., školní a kancelářský nábytek firmy Novatronic a kancelářský nábytek od firmy Intebo. Kompletně aktualizována byla data značek Roltechnik a Ravak v sekci vybavení koupelen. Data jsou připravena ve formátech ACO, DWG, MAX, 3DS.

K dispozici na serveru www. AEC-DATA.com je nyní více než 17.000 objektů v sekcích: vybavení kanceláří, koupelen a kuchyní, bytový nábytek, školní nábytek, otopné systémy, svítidla, doplňky, vybavení šaten a funerální architektura.

Jak efektivně pracovat se 3D serverem AEC -DATA  je uživatel seznámen videoukázkou s průvodním komentářem.

Uživatelům poskytuje unikátní možnost přímého stažení a rychlé instalace dat přímo na počítač v nabídce Econmy, Standard a LUX. Data budou vždy kompletní, aktuální a na správném místě - sami si vyberete a sestavíte svoji knihovnu pomocí programu AEC-DATA download.

Program pro hromadné stahování je možné nezávazně vyzkoušet zdarma, navíc s možností stáhnutí  kolekce obecných objektů pro Arcon (3D objekty aut, interiérových doplňků, květiny, oděvy, atd..).

www.AEC-DATA.com